Voorgerechten
VOORGERECHTEN GESERVEERD ALS TAPAS
Wisselende selectie van de chef
Hoofdgerechten
GESERVEERD MET SALADE EN FRITES
GEGRILDE RIB-EYE STEAK MET PEPERSAUS
(250 GR.)
GEGRILDE OSSENHAAS STEAK MET PEPERSAUS
(180 GR.) (250 gr. Extra €5,-)
GEGRILDE ZALM MET BEARNAISESAUS
TONIJNFILET MET KETJAP
FAJITA WARME GROENTEN (V)
PASTA MET PESTO,TOMAAT EN CHAMPIGNONS (V)
Nagerechten
CHOCOLADEMOUSSE MET SLAGROOM
AMERICAN CHEESECAKE
DAME BLANCHE
TIRAMISU
GROEPEN €45,-
Voorgerechten
TOMATENSOEP (V)
ROMIGE VISSOEP
RUNDER CARPACCIO
CALAMARES
(GEFRITUURDE INKTVISRINGEN)
CHAMPIGNONS IN KNOFLOOK (V)
PIADINA (V)
GEVULDE GEGRILDE TORTILLAS
CHICKENWINGS
Hoofdgerechten
GESERVEERD MET SALADE EN FRITES
GEGRILDE RIB-EYE STEAK MET PEPERSAUS
(250 GR.)
GEGRILDE OSSEHAAS STEAK MET PEPERSAUS
(180 GR.)
(250 gr. + 5 euro)